085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Bosch

Uw specialist in vloeren in Uden

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan houten vloeren, parket en laminaat. U heeft de keuze uit de meest uiteenlopende materialen, kleuren en stijlen. We leveren vloeren voor elk budget en dus is er altijd een passende oplossing voor u beschikbaar. Selecteer samen met onze gedegen adviseurs de vloer van uw dromen en laat deze vervolgens vakkundig leggen door onze ervaren vloerspecialisten. We zijn u van A tot Z professioneel van dienst!

Wat vindt u bij ons?

Bij ons kunt u terecht voor karakteristieke houten vloeren, traditioneel parket en vele verschillende toepassingen van laminaat. Maar ook voor bewerkingen, kleurbehandelingen en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Samengevat kunt u onze mannen inschakelen voor:

  • nieuwe vloeren (o.a. houten vloeren, parket en laminaat)
  • vloeronderhoud
  • kleurbehandelingen;
  • vloer oliën
  • vloer schuren

Maar we kunnen natuurlijk nog veel meer. Staat uw klus er dus niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat onze vloerspecialisten u toch van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u een vraag aan onze vloerspecialisten? Neem dan contact met ons op. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606