085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Bosch

Vloerspecialist nodig in Veghel?

Bij uw vloerspecialist bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve houten vloeren, parket en laminaat. Elk van deze vloeren verkopen we vanuit onze grote showroom en wordt vakkundig gelegd door onze ervaren vloerspecialisten. In de regio Veghel zijn we al vele jaren een begrip en dat is niet zomaar. Bij ons krijgt u eerlijk advies, vindt u alleen topkwaliteit vloeren en wordt u van A tot Z goed geholpen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

In ons team vindt u niet alleen vloerspecialisten voor de uitvoering van uw werkzaamheden, maar ook ervaren adviseurs die u alles kunnen vertellen over vloeren. Zij tonen u graag de laatste interieurtrends, vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende materialen en informeren u graag over ondervloeren, legpatronen en afwerkingsmethoden. Op die manier weet u precies wat er mogelijk is en kunt u een goed onderbouwde keuze maken.

Maar er is meer. Onze mannen zijn allround opgeleid en kunnen u van dienst zijn op het gebied van:

  • houten vloeren en parket
  • vloer leggen
  • onderhoud
  • kleurbehandelingen en oliën

Wilt u één van deze werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u een gerelateerde klus voor de vloerspecialist? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606