085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Bosch

Vloerspecialist inschakelen in Oss

Wij zijn dé vloerspecialist in Oss. Bij ons vindt u een ruime keur aan vloeren. Van karakteristieke hardhouten vloeren tot moderne laminaattoepassingen en bijzondere parketvloeren. Er is altijd een vloer die uw interieur doet stralen. Overleg de verschillende mogelijkheden met onze ervaren adviseurs en kom zo tot de keuze waar u jaren plezier van zult hebben.

Eerlijk advies en heldere voorbeelden

We geven u eerlijk advies en leggen graag de voor- en nadelen van de verschillende materialen uit. Hierbij zijn we altijd heel open. Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes waar u op moet letten, maar advies van de vakman en tips waar u echt iets aan heeft.

Natuurlijk laten we u graag voorbeelden zien. Zo kunnen we u vele stalen tonen of foto’s van reeds afgeronde projecten laten zien. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u een goed onderbouwde keuze maken uit het aanbod.

Meer dan vloeren

We zijn u op vele vlakken graag van dienst. Niet alleen daar waar het gaat om een nieuwe vloer, maar ook waar het bijvoorbeeld renovatie betreft. Schakel onze opgeleide vakmannen onder andere in voor:

  • verkoop van uw vloer
  • het leggen van uw vloer
  • vloerrenovatie
  • vloer lakken en oliën

Wilt u graag één van deze werkzaamheden laten uitvoeren door onze vloerspecialisten? Of bent u op zoek naar een vakman voor een gerelateerde klus? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606