0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Bosch

Houten vloer lakken

Vloer lakken zorgt niet alleen voor een perfecte finish van uw vloer, maar helpt ook beschadigingen en slijtage te voorkomen. Wij hebben jaren ervaring in het lakken van vloeren en dus laten we u graag de voordelen en mogelijkheden zien. Wilt u deze liever persoonlijk bespreken? Maak dan een afspraak met onze vloerenspecialisten.

De voordelen van houten vloer schuren en lakken

Om uw parket- of houten vloer te beschermen brengen we meestal een grondlak en twee lagen vloerlak aan. Parket lakken of het lakken van andere soorten houten vloeren heeft de volgende voordelen:

  • De beschermlaag sluit uw vloer af, zodat deze bestand is tegen vloeistoffen.
  • Na het aanbrengen van de lak is weinig onderhoud nodig. De levensduur van een gelakte vloer is met alleen stofzuigen en dweilen 8 tot 12 jaar.
  • Er is ruime keuze in lakken. We kunnen uw vloer glanzend, mat, zijde-mat of extra mat afwerken. Zo kunnen we zelfs de uitstraling van een geoliede vloer evenaren.

Let wel op: het lakken van een houten vloer op vloerverwarming is niet mogelijk. Een te hoog oplopende temperatuur zal de lak doen barsten. Laat uw houten vloer op vloerverwarming dan ook altijd afwerken met een speciale olie. Ook hierin zijn wij u graag van dienst.

Snel geholpen in Den Bosch

In de regio Den Bosch werken we dag in dag uit aan optimale dienstverlening. Tijdig vloeronderhoud is hier een belangrijk onderdeel van en dus we zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Wilt u uw parketvloer lakken? Schakel dan onze ervaren vloerspecialisten in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606