0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Bosch

Laat de vakman uw vloer oliën

Olie is een prachtig materiaal om vloeren mee af te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw houten vloer oliën kan met veel verschillende kleuren. Het oliën zal ervoor zorgen dat uw vloer jarenlang onderhoudsvrij is. Het is dan ook niet gek dat we in het verleden al vele tevreden klanten hielpen aan een duurzame, geoliede vloer. Bent u benieuwd welke voordelen vloerolie heeft en wat we voor u kunnen doen? We vertellen het u graag.

Oliën houten vloer: de voordelen

De behandeling van uw houten- of parketvloer met olie heeft een aantal slimme voordelen:

  • Uw vloer is 2 tot 3 jaar beschermd tegen vocht en vlekken.
  • Olie kan worden gebruikt op houten vloeren die geplaatst zijn op vloerverwarming.
  • Er zijn vele kleuren beschikbaar en dus altijd een passende oplossing.
  • Eventuele beschadigingen kunnen lokaal worden bijgewerkt en dus is groot onderhoud niet nodig.
  • Olie geeft uw vloer een natuurlijke look.

Onze service in Den Bosch

Onze vloerspecialisten staan in de regio Den Bosch dagelijks voor u klaar. Niet alleen om uw vloer te oliën, maar ook voor kleurbehandeling van uw trap en keuken. Zo creëren we een compleet totaalbeeld en is uw interieur één matchend geheel.

Wilt u uw parket oliën of een andere houten vloer behandelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606