0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Bosch

Specialistisch vloer onderhoud Den Bosch

U kunt een leven lang plezier hebben van uw houten vloer. Maar dit betekent niet dat u daar niets voor hoeft te doen. Een houten vloer is een natuurproduct en dus altijd in beweging. Veranderingen in temperatuur, gebruik en gewoonweg tijd zijn van invloed op uw vloer. Na verloop van jaren zal het materiaal aan kwaliteit en uitstraling verliezen.

Kunt u hier niets tegen doen? Jawel! Regelmatig vloer onderhoud zorgt ervoor dat uw vloer altijd in topconditie is. Wij zijn u hierin graag van dienst.

Onderhoud vloer: de opties

Een houten vloer en parketvloer heeft, afhankelijk van de afwerking, periodiek onderhoud nodig. We adviseren dan ook altijd een onderhoudsplan op te stellen met onze experts. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor eenmalig onderhoud. Schakel ons in voor:

  • Eenmalig of periodiek onderhoud
  • Schuren
  • Oliën, lakken en beitsen
  • Roken, borstelen en verouderen
  • Vloer, trap en keuken

Vakkundig geholpen in Den Bosch

Onze ervaren vloerspecialisten helpen u met het bepalen van een optimaal onderhoudsschema. We gaan met u om tafel en bespreken de mogelijkheden voordat we aan de slag gaan. En is het volgens de boeken tijd voor de periodieke onderhoudsbeurt, maar is uw vloer nog in goede staat? Dan stellen we het vloer onderhoud natuurlijk uit.

Zorg ervoor dat uw vloer een leven lang mee gaat en overleg de onderhoudsmogelijkheden vandaag nog met onze adviseurs.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606