085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Bosch

Specialistisch vloer onderhoud Den Bosch

U kunt een leven lang plezier hebben van uw houten vloer. Maar dit betekent niet dat u daar niets voor hoeft te doen. Een houten vloer is een natuurproduct en dus altijd in beweging. Veranderingen in temperatuur, gebruik en gewoonweg tijd zijn van invloed op uw vloer. Na verloop van jaren zal het materiaal aan kwaliteit en uitstraling verliezen.

Kunt u hier niets tegen doen? Jawel! Regelmatig vloer onderhoud zorgt ervoor dat uw vloer altijd in topconditie is. Wij zijn u hierin graag van dienst.

Onderhoud vloer: de opties

Een houten vloer en parketvloer heeft, afhankelijk van de afwerking, periodiek onderhoud nodig. We adviseren dan ook altijd een onderhoudsplan op te stellen met onze experts. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor eenmalig onderhoud. Schakel ons in voor:

  • Eenmalig of periodiek onderhoud
  • Schuren
  • Oliën, lakken en beitsen
  • Roken, borstelen en verouderen
  • Vloer, trap en keuken

Vakkundig geholpen in Den Bosch

Onze ervaren vloerspecialisten helpen u met het bepalen van een optimaal onderhoudsschema. We gaan met u om tafel en bespreken de mogelijkheden voordat we aan de slag gaan. En is het volgens de boeken tijd voor de periodieke onderhoudsbeurt, maar is uw vloer nog in goede staat? Dan stellen we het vloer onderhoud natuurlijk uit.

Zorg ervoor dat uw vloer een leven lang mee gaat en overleg de onderhoudsmogelijkheden vandaag nog met onze adviseurs.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606