0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Bosch

Vloer renovatie Den Bosch

Is uw vloer versleten? Is hij gevaarlijk glad? Of past uw vloer niet (meer) in uw interieur? Laat dan vloer renovatie uitvoeren. Bij Henraat Parket doen we meer dan het leggen en onderhouden van vloeren. Om u een complete oplossing te kunnen bieden voeren we ook vloerrenovatie uit. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling of juist de authentieke look van uw vloer wilt behouden; wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en jarenlang mee gaat.

Snel en vakkundig geholpen

Een houten vloer vernieuwen bestaat meestal uit het schuren van de vloer en het aanbrengen van de juiste olie of lak, oftewel een goede vloerafwerking. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar en zijn u in Den Bosch en omgeving graag van dienst. Een vloer herstellen doen wij uitsluitend met professionele gereedschappen en middelen. Daardoor bent u verzekerd van een prachtig en vakkundig resultaat. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een kwalitatief goede vloer!

Wilt u uw vloer opknappen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt ons bereiken via 0800 255 3733 of via het contactformulier. Vult u het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606