085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Den Bosch

Vloer renovatie Den Bosch

Is uw vloer versleten? Is hij gevaarlijk glad? Of past uw vloer niet (meer) in uw interieur? Laat dan vloer renovatie uitvoeren. Bij Henraat Parket doen we meer dan het leggen en onderhouden van vloeren. Om u een complete oplossing te kunnen bieden voeren we ook vloerrenovatie uit. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling of juist de authentieke look van uw vloer wilt behouden; wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en jarenlang mee gaat.

Snel en vakkundig geholpen

Een houten vloer vernieuwen bestaat meestal uit het schuren van de vloer en het aanbrengen van de juiste olie of lak, oftewel een goede vloerafwerking. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar en zijn u in Den Bosch en omgeving graag van dienst. Een vloer herstellen doen wij uitsluitend met professionele gereedschappen en middelen. Daardoor bent u verzekerd van een prachtig en vakkundig resultaat. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een kwalitatief goede vloer!

Wilt u uw vloer opknappen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt ons bereiken via 085 - 106 1600 of via het contactformulier. Vult u het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606