013 - 205 06 10

Vloerenspecialist nodig in Den Bosch?

Vloer renovatie Den Bosch

Is uw vloer versleten? Is hij gevaarlijk glad? Of past uw vloer niet (meer) in uw interieur? Laat dan vloer renovatie uitvoeren. Bij Henraat Parket doen we meer dan het leggen en onderhouden van vloeren. Om u een complete oplossing te kunnen bieden voeren we ook vloerrenovatie uit. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling of juist de authentieke look van uw vloer wilt behouden; wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en jarenlang mee gaat.

Snel en vakkundig geholpen

Een houten vloer vernieuwen bestaat meestal uit het schuren van de vloer en het aanbrengen van de juiste olie of lak, oftewel een goede vloerafwerking. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar en zijn u in Den Bosch en omgeving graag van dienst. Een vloer herstellen doen wij uitsluitend met professionele gereedschappen en middelen. Daardoor bent u verzekerd van een prachtig en vakkundig resultaat. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een kwalitatief goede vloer!

Wilt u uw vloer opknappen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt ons bereiken via 013 - 205 06 10 of via het contactformulier. Vult u het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Totaalleverancier parket, PVC en laminaat
  • Persoonlijke aanpak en flexibel
  • Ook voor uw trap

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 10.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren, parket en laminaat
• Vloer leggen
• Vloer onderhouden
• Kleurbehandelingen
• Lakken, beitsen, roken en verouderen

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging