0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Den Bosch

Nieuwe vloer in Den Bosch?

Zoekt u een nieuwe vloer? Uw vloerspecialist is ervaren in het leggen van kwaliteitsvloeren en zorgen voor een perfecte afwerking. U heeft de keuze uit een enorm assortiment vloeren van verschillende materialen en kleuren.

  • Parket / Visgraat
  • Duoplank
  • Verouderde vloeren
  • Gestoomd eiken
  • Old-style
  • Laminaat

We geven u persoonlijk advies en denken met u mee. We kunnen uw vloer lakken, oliën, beitsen, verouderen, borstelen en roken. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw parket. Bent u in Den Bosch en omgeving op zoek naar een laminaatvloer? Ook hierin zijn wij uiterst bedreven. Vraag naar onze mogelijkheden.

Wij leveren maatwerk

Een nieuwe vloer zorgt voor een nieuwe sfeer in uw woning. Wij geven u professioneel advies over welke vloer het beste bij u en uw woning past. Wij letten hierbij op omgevingsfactoren en de voor- en nadelen van verschillende houtmaterialen.

Wilt u een idee krijgen wat allemaal mogelijk is? Kom dan naar onze showroom in Oss. Hier kunt u verschillende soorten parketvloeren bekijken. Zo is het voor u gemakkelijker om te ontdekken wat bij uw smaak en uw interieur past.

Vraag naar onze offerte

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u in de regio Den Bosch kunnen doen? Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag met onze deskundigheid. Vraag vrijblijvend naar onze offerte of bel ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606